Zaterdag 2 november reisde Sportiff Company Grasshoppers af naar Werkendam voor de wedstrijd tegen B.C. Virtus. Naast Jake Prins moest ook Jim van Zijl deze wedstrijd langs de kant blijven in verband met een knieblessure. Na een spannende wedstrijd werd het verschil op het eind gemaakt en de 7e competitie overwinning op rij een feit: 80-88.

Sportiff Company Grasshoppers begon slordig aan de wedstrijd en liep direct een achterstand op van 2-12. Verdedigend was het de eerste minuten zwak en kregen de mannen in slechts 5 minuten tijd ruim 20 punten tegen. Gelukkig maakten ze dit in de 5 minuten daarna snel goed en werd het een spannende wedstrijd.

Virtus speelde erg fysiek en de scheidsrechters lieten veel fouten toe, maar Grasshoppers wist voortdurend een paar puntjes voor te blijven. Het ging de mannen niet gemakkelijk af. In een volle sporthal met luid publiek, moest er hard gevochten worden voor een overwinning. In de laatste paar minuten van de wedstrijd kon Grasshoppers van een gelijke stand uitlopen tot een voorsprong van tien punten, waarna zij de wedstrijd netjes konden uitspelen. Eindstand: 80-88

Scores:Michael Madanly 26, Idir Bourjouane 15, Jos van der Laan 12, Jordi Menkhorst 11, Youri van der Linden 9, Wouter Breel en Sjors Besseling 7 en Glenn Schijf 1 punt.

Comments

comments

DELEN