Ben je als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas) getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior… voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) haar jaarlijkse huurdersavond. Deze wordt gehouden op woensdag 20 november 2019 in de grote zaal van zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee. De aanvang is om 20.00 uur en om 19.30 uur gaan de deuren open..

Bijschrift foto: SHD-voorzitter Cees Oostindie

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD, zal na het woord van welkom ook kort terugblikken op het afgelopen jaar. Oostindie: ,,Het is altijd goed om met elkaar te kijken waar we ons als SHD voor hebben ingezet. Natuurlijk zal ik het niet nalaten ook een doorkijkje te geven naar wat er komen gaat.”

 

Gastspreker, panel en ‘derde helft’ 
De SHD is er ook deze huurdersavond in geslaagd om voor de aanwezigen een aantrekkelijk programma in elkaar te zetten. Gastspreker is Paulus Jansen, algemeen directeur van de Woonbond. Na de pauze beantwoordt een panel bestaande uit Jansen, Pierre Sponselee interim directeur-bestuurder Dunavie, Gerard Mostert wethouder ‘Wonen’ met Oostindie vragen van aanwezigen. Oostindie: ,,Maar de nadruk ligt natuurlijk op het elkaar ontmoeten door onder het genot van een hapje en een drankje de tijd te nemen om elkaar als huurders, maar ook bestuursleden van de SHD, de gastspreker en andere aanwezigen, te spreken”.

U komt toch ook?
Oostindie: ,,U hoeft zich niet meer aan te melden. Iedere huurder van Dunavie kan woensdag 20 november gewoon binnenlopen bij Tripodia, doen dus!” Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.shdeduinstreek.nl.

 

Comments

comments

DELEN