Jan Vos is op 76-jarige leeftijd overleden. Dat meldt LeidenAmateurVoetbal.nl. Vos was bekend als sportpresentator, de grote man achter de sportprijzen in Leiderdorp en verslaggever bij diverse media. Vos is jarenlang actief geweest voor RTV Katwijk, en andere omroepen.

In zijn woonplaats Leiderdorp was Jan Vos er bij grote sportevenementen eigenlijk altijd bij. Zo was hij was PR medewerker en speaker bij de MidZomerLoop en medewerker van de Marathon Leiden afdeling Leiderdorp.

‘Een bevlogen en markante collega is niet meer, vergeten doen we hem nooit!’ zegt bestuurslid Gerard Bol. ‘Ik wens familie en bekenden alle sterkte bij dit gevoelige verlies. Jan voor alles wat je voor ons gedaan hebt: chapeau.’ Willem meijvogel (namens bestuur en medewerkers van RTV Katwijk)

Comments

comments

DELEN