Katwijk is het dorp van samen zijn, samen ondernemen en voor elkaar zorgen. Tijdens “De Avond van Katwijk” op maandag 25 november, geven verschillende verenigingen een kijkje achter hun schermen en laten ze zien hoe zij samen Katwijk nog mooier maken. De avond, speciaal voor klanten van Rabobank Leiden-Katwijk, vindt dit jaar plaats op een unieke locatie, de TheaterHangaar in Katwijk.

De Avond van Katwijk
Katwijk is ondernemerschap en ondernemerschap is Katwijk. Ook op het gebied van innovatie lopen ze voorop. Valkenburg is uniek met haar Unmanned Valley, een test- en ontwikkelingscentrum voor drones en andere onbemande systemen. In de toekomst zal deze techniek niet meer weg te denken zijn, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, landbouw of zelfs postbezorging. Tijdens de avond van Katwijk wordt er hier meer over verteld. Katwijk blinkt ook uit op het gebied van sport. Daarom draagt de gemeente nu de titel “Topsportgemeente van het jaar”. Samen met o.a. Grasshoppers wordt er stil gestaan bij de kracht van sport in een samenleving.

“Ook de lokale verenigingen en stichtingen maken Katwijk mooier. Met hun initiatieven voor jong en oud dragen zij hun steentje bij aan de Katwijkse maatschappij. En dit ondersteunen wij graag”, aldus Erik Versnel (directievoorzitter van de bank). Tijdens de klantavond worden daarom de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt.
Het belooft een mooie avond te worden. Ben je klant van Rabobank Leiden-Katwijk? Dan nodigt de bank je uit om aanwezig te zijn bij deze klantavond. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.DichterbijLeidenKatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN