Na ruim 20 jaar is Stichting Sint en Pietenactie actief met bezoeken bij particulieren, instellingen verenigingen en bedrijven. En ook dit jaar mag de jaarlijks terugkerende lichtjesoptocht niet ontbreken. Inmiddels bij velen bekend en een evenement waar naar uitgekeken wordt.

Op zaterdag 23 november is iedereen vanaf vier uur ’s middags van harte welkom in de Zwaaikom in Katwijk, waar dan al veel vrolijke Pieten, een schminkkraam, een springkussen, een PietenDJ en optredens van een Pietenband en Twirlgroep Desiree Katwijk het publiek zullen vermaken voordat de Sint per boot aankomt. De lichtjes voor de optocht kunnen vanaf vier uur gekocht worden á €5,- per stuk incl. een cadeautje na afloop. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel! De kleurplaat van de intocht kan hier ook ingeleverd worden bij het grote cadeau op het podium in de Zwaaikom.

Om 17.00 uur komt Sinterklaas per boot aan in de Zwaaikom, waarna de Lichtjesoptocht van start gaat. De route loopt via Prins Hendrikkanaal, Tramstraat, Roest van Limburgstraat, Varkevisserstraat richting de Drieplassenweg. Vanaf daar loopt de route via de Koninginneweg, Zuidstraat, Voorstraat terug naar de Zwaaikom. Sinterklaas vindt het erg leuk als de bewoners langs de route naar de verlichte stoet komen zwaaien. Dus vertel het vooral aan familie die op de route woont. Twirlgroep Desiree zal voorop gaan, gevolgd door de junioren van DVS, Sinterklaas, twee gezellige Pietenbands en wel 50 vrolijke Pieten.

 

Comments

comments

DELEN