Een prachtige openingseditie van de nieuwe serie duinlopen op 19 oktober jl., waar ondanks de wind en de dreigende luchten toch velen van start gingen. Gelukkig knapte het weer in de loop van die zaterdagochtend steeds verder op en werd het prima loopweer. Nu is het zaterdag 9 november al weer tijd voor de tweede loop.

Om 10.30 uur zal dan weer het startschot klinken voor de deelnemers  op de 5 en 10 km aan deze tweede duinloop van het Running Center Duinlopencircuit. Dit door de Atletiekvereniging Rijnsoever georganiseerde loopcircuit is een jaarlijks terugkerend evenement.  Deelnemers volgen een prachtig parcours door de Katwijkse duinen, waar men  komende zaterdag hopelijk nog kan genieten van de prachtige natuur in haar allerlaatste herfstkleuren. Beter en mooier kan je het als loper toch niet treffen!

Reden genoeg dus om zaterdag naar sportpark “Zee en Duin” aan de Sportlaan te komen, waar men vanaf 9.30 uur kan inschrijven voor deze duinloop. De jeugd t/m 12 jaar loopt 2 km en start vijf minuten na de deelnemers op  de 5 km en de 10 km.

Het  is het nog mogelijk om in te schrijven voor het circuit, dat na deze duinloop nog zal bestaan uit de Sint-Nicolaasloop op zaterdag 30 november en twee duinlopen op 11 januari en 1 februari.

Wellicht zijn de omstandigheden zaterdag a.s. nog beter dan tijdens de eerste loop, toen er door tal van deelnemers  scherpe tijden werden neergezet.
Meer informatie over de duinlopen: www.avrijnsoever.nl

Comments

comments

DELEN