Wat is WereldLichtjesDag?
Elke 2e zondag in december wordt WereldLichtjesDag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is.

Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten! De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.

* Op zaterdag 7 december zal WereldLichtjesDag voor het eerst in Katwijk plaatsvinden.

Voor wie?
Voor ouders, broertjes, zusjes, familie en allen die een kind moeten missen.
Datum:            zaterdag 7 december 2019
Locatie:           aula begraafplaats Duinrust in Katwijk
Tijd:                inloop 18:30 uur, start om 19.00 uur, we ronden af om 21.00 uur.

We vinden het fijn om vooraf te weten dat jullie aanwezig zullen zijn. Via de mail kunnen jullie de voornaam en achternaam van jullie kind(eren) aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat er 1 kaarsje klaarstaat.
Mailen kan naar wereldlichtjesdagkatwijk@gmail.com

 

Comments

comments

DELEN