Een wildplasser heeft het in de nacht van zaterdag op zondag op een lopen gezet nadat hij werd betrapt door de politie. Omdat de man zijn broek niet goed dicht had, gingen vluchten niet zo heel goed, hetgeen zorgde voor een komisch tafereel.

Een agent zag de man wildplassen tegen een gevel van een woning op Noordeinde. Opeens zet de man het op een rennen. Echter was hij flink onder invloed en ook zijn loszittende broek was een belemmering om goed te kunnen rennen. Hij komt dan ook hard ten val en verliest zijn smartphone.

De agent is daarom weer snel bij hem. De man wil echter niet opgeven en rent weer weg. Zelfs een tik met de wapenstok helpt niet. De man weet weer te ontkomen, maar zonder smartphone. De agent zegt tegen omstanders, bekenden van de man, dat hij die op bureau kan ophalen.

Even later ziet de agent de man toch weer lopen. Nu kan de man niet wegkomen en krijgt hij alsnog zijn bekeuring. Hij blijkt ook geen identiteitsbewijs bij zich te hebben. Zijn smartphone heeft hij overigens teruggekregen.

Comments

comments

DELEN