Wilt u een echt ander geluid horen dan al die kerstklassiekers op de vele landelijke radiozenders? Dat kan vanaf woensdag 18 december om 18.00 uur bij RTV Katwijk. Kinderkoor De Vrolijke Noot van parochiekern H. Joannes de Doper uit Katwijk zingt dan een aantal liederen in een kerstspecial die op televisie wordt uitgezonden. Deze week is dat na de nieuws- en sportitems in de uitzendingen van 12.00 uur, 18.00 uur en 21.20 uur. Vanaf maandag 23 december is dat op deze uren direct na de leader van RTV Katwijk. Kapelaan Boris Plavcic van de parochie H. Augustinus, waar Katwijk ook toe behoort, zal in deze kerstspecial een meditatie uitspreken.

Agnes Bol, dirigente en oprichtster van De Vrolijke Noot: ,,Het was best spannend die televisieopnames donderdagmiddag 21 november in onze kerk. Want het zijn ook heel veel nieuwe koorleden en jonge kinderen waar al het liedrepertoire nieuw voor is. Afgelopen vrijdag zongen ze als gastkoor ook al mee bij een schitterend kerstconcert in onze kerk. Nu ligt de blik op de gezinsviering dinsdag 24 december om 19.30 uur. Ze doen het fantastisch, hoe jong ze ook zijn. Reken maar dat ze allemaal gaan kijken naar RTV Katwijk, en wat te denken van hun super trotse ouders, grootouders en andere bekenden?”
Voor meer informatie over dit Katwijkse kinderkoor, gestart als brede schoolactiviteit op RKBS de Horizon, zie de facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’ en de website www.devrolijkenoot.be.

Comments

comments

DELEN