In juni 2020 zal een team van Pieter Groen meedoen aan de Alpe d’HuZes om zo veel mogelijk geld op te voor onderzoek tegen kanker. Dit team bestaat uit twaalf docenten en twaalf leerlingen.

Het doel van de actie Alpe d’HuZes is om met het hele team zoveel mogelijk keren de Alpe d’HuZes in Frankrijk op te fietsen om geld op te halen voor het goede doel. Het geld dat opgehaald wordt met deze actie gaat naar onderzoek tegen kanker.

In 2014 heeft Pieter Groen voor het eerst en met veel succes meegedaan aan de actie Alpe d’HuZes. Het team van Pieter Groen was toen erg succesvol en heeft €65.000 opgehaald voor onderzoek tegen kanker.

Ook dit jaar zullen twaalf docenten en twaalf leerlingen weer zo vaak mogelijk de Alpe d’HuZes op fietsen. Deze sportievelingen zullen met behulp van sponsoren geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Enkele Katwijkse ondernemers hebben al laten zien dat ze de actie steunen. Zo sponsort Bike Totaal Luyten twaalf racefietsen die geleaset worden en mag het gehele team twee keer per week trainen bij Olympia Sport & Health.

Het hele schooljaar zal het Pieter Groen verder in het teken staan van de Alpe d’HuZes. Er zullen acties komen zoals een taartverkoop, open podium, sponsorloop van brugklassen, kledingbeurs, sporttoernooi en nog veel meer. Wilt u ons sponsoren of volgen? Kijk op www.opgevenisgeenoptie.nl, of houdt de website, Facebook en Instagram van Pieter Groen in de gaten.

Bijschrift foto: Twaalf docenten en twaalf leerlingen van het Pieter Groen doen mee aan de Alpe d’HuZes.

 

Comments

comments

DELEN