In een speciale kerstuitzending zaterdagochtend 21 december zenden RTV Katwijk en Uitgeverij Verhagen gezamenlijk ‘live’uit op televisie. Het zaterdagmagazine dat normaal op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur via de radio wordt uitgezonden, wordt nu ook op televisie live in beeld gebracht en staat in het teken van de kunst.

In het zaterdagprogramma komen veel onderwerpen aan bod zoals politiek, kunst, cultuur en alles wat onder de aandacht van de luisteraar gebracht moet worden. Zaterdag 21 december staat dus de hele uitzending in het teken van alles wat in Katwijk met kunst te maken heeft.

Dat Katwijk veel oog heeft voor kunst en veel kunstenaars heeft voortgebracht en nog steeds voortbrengt moge duidelijk zijn. Dat getuige de vele kunstwerken binnen de gemeente, maar ook aan het aantal eigen kunstenaars en exposities. In de uitzending in elk geval Karin Tijsterman, Corrie Ravensbergen, Jasper van Delft, leden van de Kunstvereniging waaronder Jack Vlieland en nog vele anderen.

Het programma wordt gepresenteerd door Jan de Bruin, presentator van het zaterdagmagazine en Teuntje van Delft hoofdredacteur van Uitgeverij Verhagen. Alle kunstenaars nemen een kunstwerk mee, dat voor hen speciaal is of een herinnering aan hebben.

Het programma wordt zaterdagochtend live tussen 10.00 en 12.00 uur live uitgezonden en zal de week erna worden herhaald.

Comments

comments

DELEN