FOTODe Katwijksche Post

De herinrichting van de Turfmarkt en de Rijnstraat is gestart. Het is een van de vele projecten die de komende tijd van start gaan in Katwijk. Burgemeester Cornelis Visser benoemde dat afgelopen maandagavond in zijn nieuwjaarstoespraak in de hal van het gemeentehuis.

‘Eerst flinke hinder, straks een mooi resultaat’, zei Visser maandagavond. Hinder, omdat de Julianabrug en de Biltlaan op de schop gaan, ‘zodat ze aan het eind van dit jaar op 1 december klaar zijn voor de nieuwe R-net bussen’.

Om die hinder wat te verminderen deed de burgemeester de volgende oproep aan automobilisten: ‘laat waar mogelijk de auto staan’.

Hinder kan men de komende tijd ook verwachten bij de Turfmarkt en in de Rijnstraat. Daar is de aannemer maandag gestart met de herinrichting, waarna de maximum toegestane snelheid 30km/uur wordt.

Comments

comments

DELEN