Zaterdag 1 februari a.s. organiseert Atletiekvereniging Rijnsoever alweer de laatste duinloop van dit seizoen.  Hopelijk zijn de weersomstandigheden a.s. zaterdag  dan weer even goed als tijdens de vorige loop op 11 januari.

Ondanks het soms barre weer, met name tijdens de duinloop in november, is het toch weer een geslaagd seizoen met  traditiegetrouw de Sint-Nicolaasloop in het Panbos als de grootste trekker.
Veel deelnemers schreven zich in voor  het circuit, waarbij zij aan minstens vier van de vijf lopen moesten deelnemen. Daarnaast waren er ook elke keer veel mensen die eenmalig aan een duinloop deel namen.

Voor de liefhebbers is er dus a.s. zaterdag de laatste gelegenheid om aan deze mooie loop door de Katwijkse duinen deel te nemen. Evenals bij de vorige duinlopen, valt ook nu weer om 10.30 uur het startschot voor de senioren en vijf minuten later het startschot voor de jeugd. Inschrijven kan zoals altijd vanaf 9.30 uur in de kantine van tennisvereniging “Zee en Duin”.

Direct na afloop worden de eindklassementen opgemaakt en zal tot de prijsuitreiking worden overgegaan. En natuurlijk is er na afloop daarvan ook nog voldoende gelegenheid na te praten.

Zoals altijd kan er gekozen worden uit drie afstanden: twee kilometer voor de jeugd t/m 12 jaar, vijf of tien kilometer. Daarom sportief Katwijk en omstreken; trek de loopschoenen aan en maak gebruik van deze voorlopig laatste gelegenheid om in “wedstrijdverband” door de Katwijkse duinen te rennen!!

Comments

comments

DELEN