Foto: Naast het SHD-bestuurslid Nel van Dam (links op de foto) de nieuwe bestuursleden Leo van Duyvenbode en Lenny van Roijen

In aanwezigheid van vele huurders, diverse raadsleden, medewerkers van Dunavie en wethouder Gerard Mostert hoorde Nel van Dam van het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek twee prachtige nieuwjaarstoespraken. Lies van Beelen droeg de toespraak van Cees Oostindie, voorzitter van de SHD, voor. Door zijn afnemende gezondheid moest hij voor het eerst deze nieuwjaarsreceptie, met pijn in zijn hart, laten passeren. Pierre Sponselee, interim directeur-bestuurder van Dunavie, kwam in de sfeervolle ruimte van de Open Hofkerk in zijn toespraak ook nog uitgebreid terug op de afwezigheid van Oostindie.

 ‘Vertrouwen’, ‘verbinding’ en ‘respect’ waren de drie sleutelwoorden in beide toespraken. Met de al vastgestelde Prestatieafspraken 2020 is een eerste mooie stap gezet om deze drie sleutelwoorden handen en voeten te geven. Van Dam: ,,Maar ons goede nieuws, zeker gezien de gezondheid van Cees, is het feit dat Leo van Duyvenbode en Lennie van Roijen na hun snuffelstage van drie maanden besloten hebben om zich definitief als bestuurslid te binden aan de SHD. Ze hebben er zin in en mooier kunnen we als SHD dit jaar 2020 niet beginnen.”

De prachtige nieuwjaarstoespraak van Oostindie en diverse sfeerfoto’s van deze zeer gezellige nieuwjaarsreceptie kunt u lezen en bekijken op www.shdeduinstreek.nl of hun Facebookpagina.      

 

Comments

comments

DELEN