Vanaf dinsdag 18 februari is De Brug Kringloop aan de Heerenweg in t’ Heen moeilijk bereikbaar. Dit vanwege grootscheepse werkzaamheden aan de bestrating van de Heerenweg.
Het is niet mogelijk om goederen af te geven aan de voorzijde van het pand. Er is eventueel beperkte mogelijkheid om goederen af te geven via de zij ingang  aan de Blekerstraat. Er zullen medewerkers van De Brug klaar staan om uw goederen aan te nemen.
Om de overlast aan de Blekerstraat tot het minimum te beperken, hanteren we daar het ”kiss en ride” systeem, Snel afgeven en weer vertrekken. Kleine spullen dienen verpakt aangeboden te worden in dozen of tassen.

De winkel is wel bereikbaar, maar er is geen ruimte voor het pand om fietsen te plaatsen. We gaan er vanuit dat deze situatie 2 à 3 weken zal duren.

 

 

Comments

comments

DELEN