FOTOPolitie Katwijk

Wijkagenten hebben zaterdag aan het eind van de middag een drugsdealer aan kunnen houden op het Waterloopje nabij de wijk Cleijn Duin. De actie kwam na diverse tips en klachten uit de wijk over drugshandel.

De verdachte is een 20-jarige man uit Leiden die 52 zakjes cocaïne en 17 zakjes heroïne bij zich had. Ook had hij 375 euro aan papiergeld en twee telefoons bij zich.

Inmiddels is bekend geworden dat de verdachte vijf uur later door de Officier van Justitie is vrijgelaten, politieagent Johan Dubbeldam vertelt dit op Twitter. De dealer blijft wel verdachte.

Hij, en zijn collega’s zijn teleurgesteld, op Twitter schrijft hij: “Maar we doen niet anders dan burgers te bewegen om zaken aan te dragen mbt. drugs (en dat doen ze ook!) dan is dit een beetje frustratie. Wat de beweegredenen ook zijn.”

Comments

comments

DELEN