De vereniging RTV Katwijk organiseert op 3 maart aanstaande een extra ledenvergadering om de voortgang van de samenwerking met de Bollenstreek Omroep (BO) te bespreken. Dat laat het bestuur van de lokale omroep weten. Alle leden van de vereniging zijn op 3 maart vanaf 20.00 uur welkom voor de extra vergadering in de nieuwe studio van de omroep; Ambachtsweg 7G, Katwijk.

Een fusie tussen RTV Katwijk en Bollenstreek Omroep (BO) is een stapje dichterbij. Het Katwijkse gemeentebestuur wil dit jaar 18.550 euro beschikbaar stellen voor de aanstelling van een kwartiermaker en een beleidsplan voor ‘de vorming van de streekomroep’.

Samenvoegen is ook de wens van de overheid, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Nederlandse Lokale Publieke Omroepen en Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland. De 260 individuele omroepen moeten in 2021 omgevormd zijn tot 80 streekomroepen.

Agenda
1. Opening van de vergadering
2. Voorgang samenwerking met BO
3. Sluiting van de vergadering

Comments

comments

DELEN