Tijdens het Haringrock weekend in juli zal op de boulevard een groot reuzenrad komen te staan. Het gevaarte van 32 meter hoog staat er van donderdag 9 juli tot en met zaterdag 11 juli. In de krant van 7 november vorig jaar maakte Ton Frissen van Haringrock al bekend dat hij van plan was om een reuzenrad neer te zetten.

‘Een pracht van een attractie die goed in de smaak zal vallen bij zowel de toeristen als de Katwijkers die 3 aaneengesloten dagen extra vertier hebben op de boulevard en aan het strand. Eerst met een groots opgezette Ibiza markt en vervolgens met twee dagen Haringrock en de Katwijkse Vrijmarkt. Het reuzenrad zal tijdens die drie dagen open zijn voor publiek.’ schrijft een jubelende Frissen.

Het reuzenrad zal in de Haringrockkleuren uitgelicht worden en is rolstoel-vriendelijk.

Comments

comments

DELEN