Burgemeester Visser heeft op 14 februari 2020 een woning aan de J. Th. de Visserstraat gesloten wegens de aanwezigheid van een hennepkwekerij. In december heeft de burgemeester een woning aan de Pollux gesloten wegens het aantreffen van harddrugs. Burgemeester Visser: “Drugshandel en –bezit zorgen voor overlast en kunnen leiden tot ernstige criminaliteit. Ik maak daarom waar mogelijk gebruik van mijn bevoegdheid tot het sluiten van panden op grond van de Opiumwet. Samen met u wil ik ervoor zorgen dat onze gemeente een veilige plek is om te verblijven.”

De handel in drugs vormt een onderdeel van georganiseerde criminaliteit met gebruikmaking van geweld, beroving en bedreiging en de risico’s op ondermijning. Heeft u het vermoeden van drugshandel of een hennepkwekerij bij u in de buurt, maak altijd melding hiervan bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven, via Misdaad Anoniem 0800-7000. Alleen in samenwerking met u kunnen politie, Openbaar Ministerie, woningcorporatie Dunavie en de gemeente drugsoverlast aanpakken.

 

Comments

comments

DELEN