Wijkraad Katwijk Noord (Hoornes – Rijnsoever) is op zoek naar nieuwe leden. Dat schrijft de gemeente in een persbericht. De leden denken dan mee over de ontwikkeling van de wijk, de leefomgeving, de veiligheid en verder alles wat betrekking heeft op wonen, werken, spelen, en recreëren. De wijkraad vormt een klankbord en heeft een signaleringsrol.

Wijkraadslid is een vrijwilligersfunctie. De wijkraad komt ongeveer 6 keer per jaar samen in het gemeentehuis om te overleggen over de wijk. ‘Voelt u zich betrokken bij de wijk Katwijk Noord? Dan willen wij graag met u kennismaken en u hopelijk toevoegen aan ons team.’ De wijkraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders of de wijkregisseur. Onderwerpen die op dit moment spelen zijn de herinrichting van het Hoornesplein, de totale ontwikkeling van de wijk Hoornes, nieuwbouw van scholen Windvang en de Krulder en de inpassing van R-net.

Inwoners die geïnteresseerd zijn kunnen mailen naar wijkraadkatwijknoord@katwijk.nl.

Comments

comments

DELEN