Op de N206 bij Katwijk is vrijdagavond rond half tien mogelijk een auto beschoten. Direct na de melding zijn agenten met kogelwerende vesten ter plaatse gegaan.

De N206 tussen Katwijk Molentuinweg en Noordwijk werd afgezet door de politie vanwege onderzoek. Mensen die meer informatie hebben, worden gevraagd de politie te bellen.

Rond 21.30 uur ontving de politie een melding van een bestuurder dat hij was beschoten op de N206. Hij zei te zijn afgesneden door een blauwe BMW 1-serie, waarna hij al rijdende een schot hoorde en een vuurwapen zag. Na de schietpartij heeft de auto met hoge snelheid de afslag Noordwijk genomen richting Voorhout. Hier zijn vermoedelijk een aantal verkeersovertredingen begaan. De politie heeft een helikopter ingezet, maar de auto en de inzittenden vooralsnog niet kunnen vinden.

Onderzoek
Een deel van de weg ter hoogte van de Wassenaarseweg in Katwijk is gisteravond voor nader onderzoek afgesloten. Hierbij is een speurhond ingezet. Er zijn geen hulzen aangetroffen. Ook was er geen beschadiging van de beschoten auto te zien.

Comments

comments

DELEN