Bijschrift foto: Trude Kuijt van True-D en Fausto Spiga van AV Rijnsoever bevestigen hun samenwerking.

De ondertekening van het lokale Sportakkoord op 24 januari jl. zorgt voor beweging. Tijdens de netwerkborrel van de Avond van de Sport raakten AV Rijnsoever en Beweegcoach Trude Kuijt van True-D met elkaar in gesprek en gaan samenwerken om inwoners van de gemeente Katwijk een nog beter bewegingsaanbod aan te kunnen bieden. Onlangs werd de samenwerkings-overeenkomst ondertekend.

Beweegcoach Trude Kuijt van True-D biedt haar klanten nieuwe energie met onder meer bootcamps, hardlopen, obstakel training, fietsen en wandelen. AV Rijnsoever biedt als ‘beweeg-aanbieder’ al veertig jaar beweging aan met hardlopen, wandelen, krachtsport, (jeugd)atletiek en G-atletiek. Met de samenwerking wordt beoogd om leden van AV Rijnsoever en klanten van True-D beweegcoach een nog gevarieerder aanbod voor te schotelen.

Op 28 maart a.s. wordt de eerste bootcamp voor senioren georganiseerd. Deze bootcamp is alleen gratis toegankelijk voor leden van AV Rijnsoever. Ben je geen lid maar is er wel behoefte om mee te doen? Meld je dan aan via www.true-d.nl. Meer info volgt binnenkort via www.avrijnsoever.nl.

 

Comments

comments

DELEN