Bibliotheek Katwijk annuleert tot en met eind maart alle activiteiten wegens het coronavirus. Mensen die een kaartje hebben gekocht voor een activiteit, worden nader geïnformeerd.

De vier bibliotheekvestigingen blijven geopend voor bezoekers maar het digiTaalhuis in Bibliotheek Hoornes is gesloten. Bibliotheek Rijnsburg gaat tot en met 31 maart eerder dicht namelijk om 18.00 uur i.p.v. 21.00 uur  Dit omdat gemeenschapshuis De Burgt in Rijnsburg, waar de bibliotheek inwoont, van maandag t/m vrijdag de deuren tijdelijk om 18.00 uur sluit.

Aan medewerkers én bezoekers van de bibliotheekvestigingen wordt gevraagd de adviezen van het RIVM in acht te nemen. Dit om verspreiding van het virus te voorkomen en de kans op besmetting te verkleinen.

De bibliotheek houdt het actuele nieuws over het coronavirus nauwlettend in de gaten. Mocht het nodig zijn om, in opdracht van de Minister, het RIVM of de gemeente(n) extra maatregelen te nemen, dan volgt nadere informatie.

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen
Wat je zelf kunt doen om verspreiding van het virus te voorkomen: was je handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes, geen handen schudden. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

 

Comments

comments

DELEN