De directie, personeel en bewoners van ’s Heeren Loo, in de volksmond de Willen v.d. Berg, roepen iedereen op om weg te blijven van het zorgpark aan de Zwarteweg. Het afgelopen weekend kwamen veel wandelaars, hardlopers en fietsers naar het terrein om een frisse neus halen, een balletje te trappen, te schommelen in de speeltuin of om een wandeling te maken.

Dit is door de Corona-perikelen echter niet verantwoord gezien de kwetsbare gezondheid van de bewoners. Sinds maandag heeft het ministerie van VWS de bezoekregeling in de gehandicaptenzorg aangescherpt. Dit betekent dat de cliënten van ’s Heeren Loo geen fysiek bezoek meer mogen ontvangen en het park niet mogen verlaten. Tevens is het aan de verstandelijk beperkte bewoners niet uit te leggen dat zij niet meer naar buiten mogen maar dat anderen wel op hun speelplaatsen mogen recreëren.

Comments

comments

DELEN