Tot en met 31 maart geldt een aangepaste dienstverlening aan de balies van het gemeentehuis. Inwoners kunnen alleen voor spoedzaken of aangifte van geboorte of overlijden telefonisch een afspraak maken. Deze beperkte dienstverlening is doorgevoerd naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen gaan.

Alle geplande afspraken worden geannuleerd. Als u een afspraak heeft staan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen. Heeft u een spoedafspraak en last van een verkoudheid, hoesten of koorts? Dan verzoeken we u vriendelijk om later een nieuwe afspraak te maken.

Spreekuren met de burgemeester en met de wijkregisseurs gaan niet door en ook het inloopspreekuur van het Budget Informatie Punt vervalt. Inwoners kunnen vragen voor het Budget Informatie Punt mailen naar katwijk@plangroep.nl of bellen naar 071-4065141.

Het samenlevingsloket is gesloten, maar u kunt nog wel telefonisch contact opnemen via 071-4065000. Alleen al gemaakte afspraken blijven staan, zolang u geen verschijnselen van verkoudheid, hoesten of koorts heeft. Toekomstige afspraken zullen zo veel mogelijk telefonisch en schriftelijk worden afgehandeld. Daarnaast leggen medewerkers van het samenlevingsloket voorlopig alleen bij hoge uitzondering huisbezoek af en nemen zij zo veel mogelijk telefonisch contact op.

Vooralsnog gaat de overige dienstverlening van de gemeente Katwijk door. Zo blijft de milieustraat open en wordt uw afval gewoon opgehaald. Houdt u er wel rekening mee dat het langer kan duren, omdat er mogelijk minder bezetting is doordat medewerkers die last hebben van verkoudheid, hoesten of koorts thuisblijven.

Comments

comments

DELEN