De Huisartsenposten in de regio roepen nog steeds mensen en bedrijven op om persoonlijke beschermingsmaterialen te doneren in de strijd tegen het coronavirus. Pedicures, tandartsen, bouwbedrijven en particulieren weten de huisartsenposten te vinden om hun beschikbare mondkapjes en andere materialen aan te bieden. Toch blijft de vraag onverminderd groot.

Het betreft materialen als mondkapjes (chirurgisch, FFP1, FFP2 en FFP3), plastic schorten (lange mouw en halter) of kunststof overals. ‘Twijfelt u of uw materiaal geschikt is of wilt u materiaal komen brengen bij de huisartsenposten? Breng het dan bij voorkeur naar de huisartsenpost locatie Voorhout, Rijnsburgerweg 4b. De materialen zullen vooral worden gebruikt voor de Coronaspoedpost in Leiderdorp. Hier worden patiënten gezien met een Coronaverdenking die zijn doorgestuurd door de huisartsen uit de hele regio Zuid-Holland Noord.’

Comments

comments

DELEN