Door de maatregelen om het Corona-virus te beteugelen zijn voor de komende weken heel veel kerkdiensten geschrapt of zijn de diensten alleen te volgen via internet. Dit heeft ook invloed op de kerkdiensten die via RTV Katwijk op de radio uitgezonden worden. Voor zondag 15 maart blijven de wijzigingen beperkt.

De ochtenddienst vanuit de Geref. Vrijgemaakte Kerk in Katwijk en de middagdienst vanuit de Laurentiuskerk in Rijnsburg kunnen ongewijzigd uitgezonden worden. Om 18:30 uur zal een opname van de ochtenddienst van de Chr. Geref. Kerk in Rijnsburg uitgezonden worden. Dit in tegenstelling tot de geplande uitzending van de Hervormde Ontmoetingskerk in Katwijk aan de Rijn, in deze kerk worden zondagavond geen diensten gehouden.

Voor de volgende zondagen zal per week bekeken worden welke kerkdiensten doorgang vinden en uitgezonden kunnen worden.

Comments

comments

DELEN