De gemeente Katwijk onderzoek kinderopvang in de middag, avond, nacht of weekend voor kinderen waarvan de ouders een cruciaal beroep uitoefenen. Mensen met kinderen in de leeftijd van 0 tot 14 jaar die opvang nodig hebben tijdens deze coronacrisis kunnen met de gemeente contact opnemen. ‘Heeft u aanvullende opvang nodig? Neemt u dan alstublieft contact op met de gemeente via onderwijs@katwijk.nl of 071-4065000.’

De gemeente wil graag weten of er mensen zijn die naast de opvang op scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen gebruik willen maken van aanvullende opvang voor de middag, avond, nacht of het weekend. Hierbij moet in ieder geval één van de ouders een cruciaal beroep hebben.

Wethouders Knape en Van Starkenburg: “Het is hartverwarmend om te zien hoe adequaat scholen en kinderopvangorganisaties de communicatie richting ouders hebben opgepakt en opvang en thuisscholing hebben georganiseerd. Dat maakt ons ontzettend trots. Het kan zijn dat deze opvang echter niet voldoende is. Als u aanvullende opvang nodig heeft of normaliter geen gebruik maakt van opvang en dat nu wel nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen.”

Comments

comments

DELEN