FOTOAlexander van Duijvenboden

Net als de voetballers zijn ook de volleyballers door de corona-crisis klaar met het seizoen 2019/2020. Maar in tegenstelling tot het voetbal worden er bij de volleyballers wel kampioenschappen toegewezen. De Rijnwijker Volleybal Vereniging (RVV) is met vier teams die promoveren uiterst tevreden met de oplossing van de bond. Heren 1 promoveert van de tweede divisie naar de eerste divisie, Dames 1 verlaat de eerste klasse en gaat promotieklasse spelen. En ook voor Heren 2 en Dames 3 is het goed nieuws, beide teams promoveren naar de tweede klasse.

Kirsten Barnhoorn, aanvoerder van Dames 1: “Wij hebben met het hele team actief contact gehouden totdat we wisten wat de bond ging besluiten. We staan met Dames 1 tien punten los van de rest van de competitie, dat moest toch beloond worden? Vandaag kregen wij het fantastische nieuws over onze promotie, dat was overweldigend!” Ook aanvoerder van Heren 1, Bas van der Tang kijkt terug op een bijzonder seizoen: “Als nieuwkomers in de tweede divisie wisten wij niet wat ons te wachten stond. Het doel voor dit seizoen was handhaven.”

Wanneer de huldiging van de vier teams is weet RVV nog niet maar de club wil het feest niet zomaar voorbij laten gaan.

Comments

comments

DELEN