Parkeerplaatsen en sanitaire voorzieningen rond Panbos en het strand zijn dit weekend gesloten. Ook gaat de gemeente een drone inzetten om toezicht te houden of het niet te druk wordt. Die maatregelen neemt de gemeente om ervoor te zorgen dat iedereen 1.5 meter afstand houd. Als het te druk wordt, gaan strand en/of Panbos dicht.

Vrijdag gaf burgemeester Visser uitgebreid antwoord op de ontwikkelingen in Katwijk. Check de video hier.

Ook met het mooie weer: ‘blijf zoveel mogelijk thuis’ en vermijd drukke plekken! Geniet van de zon in de tuin en op het balkon. Alleen samen krijgen wij #corona onder controle. In Katwijk sluiten we parkeerterreinen bij strand en Panbos af en controleren we met een drone of het strand niet te druk wordt. #AlleenSamen

Geplaatst door Gemeente Katwijk op Vrijdag 3 april 2020

Comments

comments

DELEN