‘Hou vol Hou vast’ luidt de titel van het liedje dat vrijdag met een videoclip op Facebook en op Spotify is uitgebracht om iedereen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Het nummer is een initiatief van drie Katwijkse muzikanten: Jan den Hollander, Gerard van Duijn en Martin van Duijn. De opbrengst van het nummer gaat volledig naar het goede doel.

‘Hou vol Hou vast’ is geschreven is door het Katwijkse schrijversduo Jan den Hollander en Gerard van Duijn en verder vormgegeven, samen met Martin van Duijn (gitarist Support Act) en Bram Bonarius (gitarist Van Beukenstein). Het nummer gaat over de saamhorigheid en de strijdlust die is ontstaan tijdens de huidige lockdown.

Om die saamhorigheid tot uitdrukking te brengen is vorig weekend onder de Katwijkers de oproep gedaan om een selfie in te sturen met de tekst ‘Hou vol Hou vast’. Daaraan is ruim gevolg gegeven, binnen één dag kwamen er 142 foto’s binnen. De ingezonden selfies zijn opgenomen in de videoclip.

U kunt het nummer ook beluisteren via Spotify: Klik hier

Comments

comments

DELEN