Het bestuur van de Stichting Katwijk Wandelmarathon, organisator van de Kippen- en Kuikenloop, heeft besloten om vanwege de corona crisis de 16e editie zoals gepland voor zaterdag 13 juni 2020 af te gelasten. Gelet de ontwikkeling van het corona virus in de tijd tot nu toe en in de toekomst acht het bestuur het onverantwoordelijk om wandelaars bloot te stellen aan risico’s.

Het bestuur heeft overwogen om de wandeltocht uit te stellen naar een later tijdstip in dit jaar. Maar, vanwege de onzekerheid vanwege de ontwikkeling van het corona virus, de druk op de organisatie en de vraag of een vergunning voor dit evenement wel zal worden verstrekt is uitstel naar later dit jaar geen optie. De nieuwe editie is op 12 juni 2021.

Geen restitutie
Deelnemers krijgen geen geld terug. De algemene voorwaarden ten aanzien van dit punt zeggen het volgende: “Indien door overmacht op een laat tijdstip moet worden afgelast, dan zal geen restitutie van inschrijfgelden plaatsvinden. Inschrijfgelden worden dan overgemaakt op de rekening van KWF Kankerbestrijding/KiKa”. ‘Wij zullen later in dit jaar hieraan gevolg geven.’ zegt het bestuur.

Meer informatie is hier te vinden.

Comments

comments

DELEN