Een drietal Katwijkse muzikanten is een lied aan het schrijven om mensen een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden. Het lied dat een initiatief is van de Katwijkers Jan den Hollander en Gerard van Duijn gaat over de saamhorigheid en de strijdlust die is ontstaan tijdens de huidige lockdown. Het heeft de passende, aanmoedigende titel: “Hou Vol, Hou Vast”, en moet een soort ‘local anthem’ gaan worden. Het nummer met bijbehorende videoclip zal komende week voltooid worden en zal daarna breed worden verspreid.

RTV Katwijk-presentator Henk Kasius sprak zaterdagmiddag met initiatiefnemer Jan den Hollander:

Bij het lied hoort natuurlijk ook een videoclip en op de oproep om selfies met de tekst “Hou Vol, Hou Vast” in te sturen is massaal gereageerd. De initiatiefnemers zijn overweldigd en diep onder de indruk door de vele fraaie inzendingen die zaterdag na de oproep op Facebook masaal en in grote getalen zijn ontvangen. “We zitten al ruim over de 100 selfies en omdat we beloofd hebben dat elke selfie in de videoclip terchtkomt, zijn we genoodzaakt om er een STOP op te zetten.”

Comments

comments

DELEN