UPDATE – De politie schrijft dat de vrouw vrijdag aan het einde van de middag is gevonden.

OEGSTGEEST – De politie maakt zich zorgen over een 21-jarige vrouw uit Oegstgeest. Ze is sinds donderdag 9 april vermist. Ze beschikt over een aquablauwe opoefiets met een zwart rek voorop en fietstassen achterop. Mogelijk is ze naar de bossen of duinen gegaan.

In de nacht van donderdag op vrijdag is nog contact met haar telefoon gemaakt in Sassenheim. ‘We vermoeden dat ze de natuur heeft opgezocht,’ zegt een woordvoerder van de politie. De politie roept mensen op die dit weekend de natuur opzoeken, goed uit te kijken naar haar. ‘We hebben reden om ons zorgen te maken.’

De politie vraagt mensen die haar hebben gezien, te bellen met 0800-6070.

De naam van de vrouw is uit dit artikel verwijderd.

Comments

comments

DELEN