In deze tijden, waarin je elkaar minder of misschien helemaal niet meer ziet, zijn er gelukkig tal van initiatieven om daar een oplossing voor te bieden.

Zaterdagochtend in alle vroegte werd de diesel van een hoogwerker opgestart naast de Duinrand aan de Nolenstraat in Katwijk aan zee. De hoogwerker werd ter beschikking gesteld door HWS Verhuur. Een groepje mensen had zich inmiddels verzameld aan de weg en voor de ramen van de appartementen verschenen de nieuwsgierige gezichten van bewoners.

Familieleden van de bewoners hadden via DSV Verzorgd Leven bericht gekregen dat er zaterdag de mogelijkheid was om met een hoogwerker naar het balkon van een familielid gehesen te worden. Daar werd veel gebruik van gemaakt.

Veiligheid voor alles. Bezoekers werden in een tuigje gehesen en vastgemaakt aan de hoogwerker en ook werd de anderhalve meter afstand in acht genomen. Zowel bewoners als bezoekers genoten zichtbaar van deze actie, blije gezichten alom. Om er zeker van te zijn dat alle bewoners aan de beurt zouden komen werd er vroeg gestart en ging men door tot in de middag.

Comments

comments

DELEN