Waar heel Nederland al uitkijkt naar de persconferentie van het kabinet deze dinsdagavond 21 april om 19.00 uur met de melding van al dan geen versoepeling van de eerder ingestelde Coronamaatregelen kunt u / kan jij als luisteraar van RTV Katwijk van 17.00 – 18.00 uur al deelnemen aan onze eigen persconferentie. In het live radioprogramma ‘Samen ben je nooit alleen’ kan je jouw / kunt u uw standpunt laten horen. Bel naar 071-4013551 of mail het naar corona@rtvkatwijk.nl als je / u niet live in de uitzending kunt / wilt komen.

Wat vind jij dat er moet gebeuren? Waar moet er versoepeling komen en waar niet qua Corona-maatregelen? Waarom wel of niet? Hoe vind je dat het tot op heden is gegaan? Wat moet er in Nederland gebeuren en wat zou je het liefste voor Katwijk gerealiseerd willen zien per…?

De luisteraar is dus aan het woord deze middag bij ‘Samen ben je nooit alleen’. Maar presentator Gerard Bol zal u ook meenemen bij de trekking van vier nieuwe bingogetallen om 17.10 uur en om 17.40 uur voor de seniorenbingo van ‘MaatjesopMaat’. En alles voorzien in dat gezellige uurtje van muziek van de meest uiteenlopende Nederlandse artiesten. Bel vanmiddag en deel jouw standpunt met de luisteraars!

Comments

comments

DELEN