FOTOBeanworks at Morquefile.com

Wim Schaap is door Zwem- en Poloclub Katwijk voor de komende drie seizoenen aangesteld als trainer van de damesselectie. Hij wordt de opvolger van Alex Sieval.

Wim is op dit moment al actief in de trainingsstaf van de damesselectie en is zeker geen onbekende voor de vereniging. Na zijn eigen succesvolle waterpolo carrière, waarin Wim een van de vaste krachten is geweest in het eerste herenteam, is Wim begonnen als jeugdtrainer. Zijn succes is niet onopgemerkt gebleven bij de vereniging, zo heeft Wim al vijf keer de beker gewonnen en is al een paar keer kampioen geworden.

Op dit moment is Wim naast assistent coach van het eerste team, ook coach van het tweede damesteam. Met dit team lag Wim op koers om ook dit jaar de dubbel binnen te halen. De dames stonden bovenaan in de competitie en hadden al gemakkelijk de halve finale van de beker bereikt. Helaas is de waterpolo-competitie afgelast, waardoor de selectie nog een jaar moet wachten om hun bekertitel te prolongeren.

Comments

comments

DELEN