Vorige week woensdag zijn bij AV Rijnsoever de trainingen voor de jeugd hervat. Vanwege een versoepeling van de coronamaatregelen door het kabinet is buitensport voor de jeugd weer mogelijk.

In overleg met de gemeente en de Atletiekunie zijn protocollen opgesteld voor jeugdleden, ouders en trainers om de trainingen op een verantwoorde manier te laten plaatsvinden. Zo blijft het clubhuis met de kleedkamers gesloten, zijn toiletten alleen bij hoge nood toegankelijk, mogen ouders de kinderen alleen afzetten en ophalen en wordt trainingsmateriaal gedesinfecteerd.

Voor de junioren vanaf 13 jaar geldt de anderhalve meter-regel. Jeugdleden moeten thuisblijven indien sprake is van verkoudheidsklachten of als gezinsleden koorts hebben. Meer informatie: www.avrijnsoever.nl

Comments

comments

DELEN