Op donderdag 4 juni vergadert de gemeenteraad, vanaf 19.30 uur, over de coronacrisis. De raad blikt terug op de ontwikkelingen sinds half maart en kijkt vooruit naar het beleid voor de komende maanden. De vergaderavond bestaat uit vier onderdelen:

19.30 uur, de noodmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus,

20.30 uur, de maatschappelijke gevolgen,

21.30 uur, de economische gevolgen en

22.30 uur, de financiële aspecten van de maatregelen.

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen vergadert de raad via een videoverbinding.

Inspreken en de vergadering volgen
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is verplicht, uiterlijk 48 uur voor de vergadering begint. Inspreken kan in de raadzaal of via een videoverbinding. Het is ook mogelijk vooraf een schriftelijke inbreng te geven. Aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-4065302. Omdat de vergadering via een videoverbinding verloopt is de publieke tribune in het gemeentehuis gesloten. De vergadering is live te volgen via katwijk.raadsinformatie.nl en RTV Katwijk.

Comments

comments

DELEN