Dinsdag 30 juni is de laatste dag van Cees Oostindie als voorzitter van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’. Door zijn ziekte heeft hij besloten zijn werkzaamheden neer te leggen, hoe moeilijk hij dat ook vindt, om onder andere ruimte te maken voor anderen in het bestuur van de SHD.

In overleg met zijn bestuur en de dierbaren om hem heen is dan ook besloten om geen fysiek afscheid te organiseren maar, vanwege zijn ziekte, op een voor hem en u veilige afstand. En daarom deze oproep aan ieder die Oostindie wil bedanken wat hij voor de Katwijkse huurders heeft betekend.

Nel van Dam, bestuurslid van de SHD: “Hij heeft zich vijftien jaar ongelofelijk ingezet voor de Katwijkse huurdersbelangen, was altijd op pad voor ze, waarvan tien jaar als voorzitter van de SHD. Hij verdient het om te kunnen lezen, zien en horen hoe u hem daarvoor wilt bedanken”. Pierre Sponselee, interim directeur-bestuurder van Dunavie tot 1 juli: “Daarom is het ook mooi dat na mijn komst, waar ik met Cees bij RTV Magazine een welkomsinterview had er nu weer bij RTV Magazine zaterdag 27 juni tussen 10.00 en 12.00 uur een opgenomen gezamenlijk afscheidsinterview wordt uitgezonden. En Cees verdient dat zonder meer!”

“Er is geen moeilijker taak dan goed te bedanken”
Met deze uitspraak van G. Mènage doen we een oproep aan u allen om Oostindie te bedanken, maar ook door hem in deze persoonlijk moeilijke periode een hart onder de riem te steken door hem een kaart of een persoonlijk briefje te sturen. Zijn adres is Mgr. Bekkersstraat 41, 2223 AP Katwijk. Maar u kan hem ook een e-mail sturen, of wat dacht u van een ingesproken boodschap of een persoonlijk filmpje? Met een mobiele telefoon kunt u zo aan de slag. Zijn e-mailadres is ceesoost@gmail.com. Zo kan hij op zijn eigen goede momenten alles bekijken en beluisteren. Reken maar dat dit hem goed doet.
Voor binnenkort een tweetal interviews met Oostindie over zijn terugblik op vijftien jaar inzet voor de Katwijkse huurdersbelangen verwijzen we naar de website www.shdeduinstreek.nl van de SHD (maar natuurlijk ook voor meer interessante huurdersinformatie).

Comments

comments

DELEN