De hulpdiensten vragen de wethouder gele lijnen aan te brengen op de strandopgangen om de bereikbaarheid van het strand te waarborgen. Afgelopen week is de wethouder op pad geweest met de politie om met eigen ogen te zien waar de hulpverleners tegenaan lopen.

Bij de tweede strandopgang bleek direct waar de nooddiensten tegenaan lopen. De brandweer stond bij de strandopgang van Surf en Beach, maar kon er niet door vanwege de geparkeerde fietsen.

‘Dit probleem speelt al jaren. Er zijn al verschillende aanpakken geweest. Nu is het tijd voor verandering. De gemeente is nu aan zet’, laat de politie weten. Dat de politiek het ook zat is, bleek twee weken geleden tijdens de raadsvergadering. Toen is in meerderheid een motie ingediend waarbij de politiek van de wethouder eist de strandopgangen voor 1 juli vrij te maken en te houden.

Comments

comments

DELEN