Honderden basisschoolleerlingen uit Katwijk en omstreken voeren in juli ondanks de coronacrisis toch hun eindmusical op. Op initiatief van organisatiebureau Event22 bundelen diverse lokale partijen hun krachten om in evenementenlocatie Hangaar2 te Katwijk een coronaproof basisschooltheater te realiseren.

Veel basisscholen hebben vanwege de corona-richtlijnen problemen om zelfstandig de eindmusical van groep 8 te organiseren. De scholen hebben te weinig ruimte of niet de organisatorische capaciteit om op korte termijn toch aan alle eisen van het RIVM te voldoen. Reden voor het Noordwijkse evenementenbureau Event22 om na contact met diverse schoolbesturen uit Katwijk en omgeving het initiatief op te zetten om een groot aantal musicals van de scholen te organiseren in evenementenlocatie Hangaar2 te Katwijk.

Van alle scholen is een eigen bijdrage gevraagd van 250 euro per musical. Daarnaast wordt aan de ouders gevraagd om een kaartje te kopen voor een paar euro. Ondertussen hebben De Rehobothschool, De Brugghenschool, De Oranjeschool, De Ds. R.P.A. Rutgersschool, De Colignyschool, De Dubbelburg, Lucas van Leyden en de Groen van Prinstererschool deelname toegezegd en diverse andere scholen hebben enthousiast gereageerd.

Comments

comments

DELEN