Het live radioprogramma ‘Samen ben je nooit alleen’ van 17.00 – 18.00 uur bij RTV Katwijk gaat stoppen. Vrijdag 17 juli is er de laatste, extra lange, uitzending van 16.00 – 18.00 uur met natuurlijk in elk uur ook de quizvraag.

Alle presentatoren zijn die dag te horen, Jaap Schaap, Jean Rooker, Jan de Bruin, Hans Pleij en Gerard Bol en Michiel Smitt van Maatjesopmaat blikt terug op de seniorenbingo, de pubquiz en vertelt meer over waar zij straks mee bezig zijn voor de Katwijkse senioren. Alles bijgestaan door technicus en Queen-liefhebber Teun Ouwehand.

Het is zeker geen radioprogramma, ook te zien op RTV Katwijk dus echte ‘kijkradio’, over wat we allemaal missen door het Coronavirus, integendeel. De luisteraars maken met elkaar dit unieke radioprogramma door al hun vragen, verhalen, muzikale verzoekjes en tips te mailen naar het speciale e-mailadres corona@rtvkatwijk.nl of te appen naar 06-51429838.

Comments

comments

DELEN