Voor de Christelijke Opleidingsschool aan de Parklaan is donderdagmorgen de eerste ‘hier begint de zee’-tegel geplaatst. De Rotary Katwijk-Noordwijk kwam met het idee nadat een van de leden in Cannes was en daar overal stickers stonden met ici commence la mer! Ne rien jeter svp!

De actie in Nederland kreeg direct positief geluid van de gemeente en zodoende is de eerste tegel gelegd voor de deur van de school. ‘We starten onze actie in Katwijk maar hopen via vele Rotaryclubs in Nederland het idee verder uit te dragen want: de zee begint ook in Utrecht, Groningen et cetera.’

In totaal worden 100 tegels geplaatst bij putten in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Tevens gaat de Rotary hun best doen, zodat dit initiatief zich als een inktvlek over Nederland zal verspreiden. Katwijk legt deze tegels kosteloos bij scholen, bibliotheken en in het centrum.

Comments

comments

DELEN