Er zijn vier nieuwe standplaatslocaties in de gemeente Katwijk. In maart heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Parapluplan standplaatsen’ vastgesteld. Inmiddels is dit plan onherroepelijk en is het mogelijk op een aantal nieuwe locaties een standplaats in te nemen.

Nieuwe locaties

• Melkweg ter hoogte van nummer 159
• Hoek Bosplein – Willem de Zwijgerlaan ter hoogte van nummer 57 (privé terrein)
• Visserijkade terrein Dirk supermarkt (privé terrein)
• Oegstgeesterweg ter hoogte van Hoogvliet

Inschrijven
Om in aanmerking te komen voor een standplaatsvergunning voor een of meer van deze locaties, kunt u zich tot uiterlijk 24 juli 2020 inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen op een standplaatslocatie volgt een loting. Hierover ontvangt u na de sluitingsdatum nader bericht.

Inschrijven kan per e-mail: info@katwijk.nl. Geef daarbij aan om welke locatie en dag het gaat en welke producten u vanaf de standplaatslocatie wilt verkopen.

Comments

comments

DELEN