Het radioprogramma Goud van Gisteren op RTV Katwijk staat de komende twee weken in het teken van 75 jaar bevrijding. Dat lijkt niet vlot, maar feit is dat de Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden op 15 augustus eindigde voor het Koninkrijk der Nederlanden met de overgave van Japan. Op dat moment eindigde de oorlog voor het toenmalige Nederlands-Indië.

Goud van Gisteren met Martin Ouwehand is op de zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00. In de uitzendingen van 8 en 15 augustus staat Martin Ouwehand stil bij die bijzondere tijd in de geschiedenis. Je hoort nieuwsfeiten, maar vooral de muziek die in die dagen werd gemaakt tussen 1940 en 1945.

Behoefte aan pure nostalgie? Stem af op RTV Katwijk op 8 en 15 augustus van 12.00 uur tot 14.00 uur en een Sentimental Journey wordt gegarandeerd.

Goud van Gisteren: presentatie en samenstelling Martin Ouwehand, bediening van de Koffergrammofoon Jan-Willem Smit.

Comments

comments

DELEN