De oefenwedstrijd tussen vv Katwijk (2e Divisie) en FC Eindhoven (1e Divisie) is zaterdagmiddag voortijdig gestaakt. Vlak voor rust haalde Raoul Esseboom Eindhovenaar Kaj de Rooij onderuit. Dit resulteerde in een opstootje. Tijdens de rust werd op verzoek van de bezoekende profclub besloten om het bij één wedstrijdhelft te laten. Het Leidsch Dagblad citeert een FC Eindhoven-staflid: “Jullie proberen ons de hele wedstrijd dood te schoppen”.

In een reactie meldt het Katwijk-bestuur: “Het duel was volgens het arbitrale trio hard, maar fair, waarin beide ploegen 2 gele kaarten ontvingen. Zowel Katwijk als het arbitrale trio konden zich daarom niet vinden in de beweegredenen van de Eindhovense club en de huidige berichtgeving op verschillende media.”

Er vielen tijdens de wedstrijd geen doelpunten.

Comments

comments

DELEN