De politieke partij DURF wil als het enigszins kan snel af van de eenrichtings-maatregelen op de Binnensluis. Ook wil de partij een snelle evaluatie van de eerste dagen na de verkeersmaatregelen. ‘Wij kunnen ons bijvoorbeeld voorstellen dat er versoepelingen komen als blijkt dat de verkeersdrukte lager is dan verwacht en daar zouden wij ook  voorstander van zijn.’

Sinds 31 augustus is de Koningin Julianabrug afgesloten vanwege vernieuwing. De gemeente is bang dat diverse andere wegen compleet vast zouden lopen, en stelde een groot omleidingsnetwerk in. Vooral eenrichtingsverkeer bij de Binnensluis kan op weinig begrip rekenen. ‘We hebben gezien dat de impact van de verkeersmaatregelen op de samenleving niet gering is door de gevolgen voor het woon-werkverkeer, zorgmedewerkers, winkeliers, maaltijdbezorgers etc’, laat DURF weten.

Comments

comments

DELEN