Tot 27 september bestaat de mogelijkheid om de expositie te bezoeken van schilderijen die zijn gemaakt tijdens de aangepaste schildersweek “Katwijk En Plein Air, schilderen aan zee” van 27 juni tot 4 juli.

Dit jaar was er niet in één keer de volle bezetting van rond de 15 kunstenaars. In twee groepjes van vijf werd er een week vooral in Katwijk geschilderd. Het weer hielp soms niet mee, waardoor een aantal kunstenaars het museum en een kassencomplex opzochten om regen en wind te vermijden. Zo werden niet de bezoekers van het museum maar de poppen in klederdracht geschilderd.

Ondanks corona hebben regelmatig mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid de tentoonstelling te bezoeken. Een aantal schilderijen werd verkocht.

De huidige tentoonstelling in het DUNAatelier, die alleen op de begane grond is ingericht, is nog van vrijdag t/m zondag van 14 tot 17 uur te zien. Toegang is gratis.

In verband met corona mogen acht bezoekers tegelijk naar binnen (1,5 m afstand). De penselen bij de ingang geven aan hoeveel mensen er nog naar binnen kunnen (1 penseel per persoon). Daar is een looproute gemaakt, bij de ingang staat desinfectans voor de handen.

Het DUNAatelier is te vinden op het Duinplein, Boulevard Zeezijde 31, tegenover de Vuurbaak.

Comments

comments

DELEN