FOTOPR

Hoewel Anthony Correia pas vijf competitiewedstrijden als hoofdtrainer langs het veld zat bij voetbalvereniging Katwijk heeft de club toch besloten om ook in het seizoen 2021-2022 met de 38-jarige oefenmeester verder te gaan. Correia kwam afgelopen zomer over van ODIN’59 uit Heemskerk waarmee hij op de 2e plek stond in de Derde Divisie.

Nadat de afgelopen seizoenen zeer succesvol zijn verlopen, hebben Anthony en zijn staf de opdracht meegekregen om te gaan bouwen aan een nieuwe succesvolle ploeg. Technisch directeur Cees Bruinink: “Met de passie en gedrevenheid van Anthony, gekoppeld aan zijn aanvallende voetbal, past hij prima bij de selectie en onze club. Met de vele mutaties en gestopte spelers zijn we ervaring kwijtgeraakt en kost het tijd voordat we weer een ingespeelde ploeg hebben”.

Door in een vroeg stadium het contract met Anthony te verlengen, willen de club een signaal afgeven. “Na deze moeilijke en rare coronatijd, gaan we samen met de hele club de schouders eronder zetten om te werken aan een fraaie toekomst.”

Anthony is sinds vier seizoenen (overdag) assistent-trainer van Telstar. Hiervoor was hij onder andere eindverantwoordelijke bij ODIN’59, VV IJmuiden en VVH Velserbroek. Ook was hij jeugdtrainer van Stormvogels Telstar, VSV en KFC. Als speler was Correia vijftien seizoenen professioneel voetballer bij Telstar. Hij kwam maar liefst 355 wedstrijden uit voor de club uit de Eerste Divisie. Van 2013 t/m 2016 was Anthony tevens de aanvoerder van Telstar.

Comments

comments

DELEN